Sunday, March 2, 2008

How to Save Energy at Home

Okay, here's some tips on saving energy at home:

  1. Set your fridge temp between 3-5 degrees C, and your freezer between -15 to -18 degrees C.
  2. Instead of using electric kettle to boil the water, use a traditional pan, and close the lid. It saves more time.
  3. Take a shower for approximately 4 minutes only ! (ini sih jorok yaaa.. mana bersih mandi 4 menit doang?).
  4. Avoid using hot water.
  5. Do not tumble dry your clothes.
I found those tips on Nuts & Bolts Going Green on Channel 7. Hope it helps you to reduce the world's energy consumption. Lets go green!

5 comments:

Mira said...

no tumble dry?!?! are you madd... oh. no offense.. hihi i know deh harpers yang tidak bertumble dry.. gw jadi geli inget2 wkt itu syapa yah mau pulang lalu baju2 digantung2 di seluruh pelosok rumah.. haha tapi kalian creative bangettt XD

crunchy said...

hahaha itu hanya terjadi kalo lg winter kok mir. kalo summer mah, we make the most of it by nge-gelar tu baju2 di bawah matahari.. jangan salah, kl lg summer, jemur baju 3 jam juga kering! hikk... jd sedih kl inget summer..

Mira said...

haha oh iya yah wkt itu winter gw liatnya hihihi.. skrg bukannya jg masi summer dit? :p

wendy said...

ah dita... aku mandinya cepet tapi bersih kokkk

Adi said...

ehhh mendingan gak mandi udaaah!